Keksintösäätiö

Katalyyttirahoitus

Katalyyttirahoitus

Keksintösäätiö katalyyttirahoittajaksi – 100 000 euroa haettavaksi

Uudistunut Keksintösäätiö haluaa juhlistaa itsenäisen Suomen ja sen itsenäisen ajattelun sataa vuotta 100 000 euron katalyyttirahoituksella.

Katalyyttirahoitusta myönnetään kertaluontoisina käynnistysavustuksina sellaisille keksintötoimintaa edistäville hankkeille, joissa on jo valmiina relevantti tavoite, toteuttava tiimi ja oma rahoitus tai vastaava panostus.

Rahoitushakemuksilla on vuoden 2017 aikana kaksi sisäänjättömahdollisuutta, joista ensimmäisen deadline on 9.4.2017 ja toinen deadline on 13.8.2017.

Hakulomake löytyy täältä.

Lomakkeella annetaan tietoja hankkeesta ja hakijasta sekä kerrottaan minkälaista rahoitusta hakee. Kiinnostavimmat hakijat kutsutaan säätiön hallituksen kokoukseen esittelemään hankettaan.

Uusi strategia

Keksintösäätiön toiminnan lähtökohdat ja tavoitteet on uusittu. ”Katalyyttirahoitus on merkittävä osa Keksintösäätiön uudistumista. Säätiö panostaa keksijöiden osaamisen ja toimintaedellytyksien kehittämiseen. Säätiö ei tue suoraan yksittäistä keksintöä tai keksijää vaan laaja- ja pitkävaikutteisia hankkeita.”, kertoo Keksintösäätiön hallituksen puheenjohtaja Urho Ilmonen.

Hyvinä esimerkkeinä jo rahoitetuista keksintötoimintaa edistävistä hankkeista Ilmonen mainitsee keksijäpainotteisen erikoisammattitutkinnon, keksijäystävällisen IPR-oppimisalustan ja innovatiivisen protopajan, Keksimisen ekosysteemi, Keksintö-Sammon ja Sunny Hours Inventing Academyn, jotka on esitelty säätiön uutissivuilla.

Lue myös: Keksintösäätiö haluaa päättäjien pöytiin ja tukea yksityisille keksijöille

 

Täytä rahoitushakemus täällä
Share This