Käyttöehdot

Kotisivujen käyttöehdot

Keksintösäätiön www-sivut sisältävät tekijänoikeudella suojattua aineistoa, jonka tekijänoikeus kuuluu Keksintösäätiölle tai kolmannelle osapuolelle. Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityisiin tarkoituksiin on vapaata ja sivuja saa tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön. Aineistoa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Keksintösäätiön www-sivujen tarkoitus on täysin informatiivinen eikä Keksintösäätiö missään olosuhteissa vastaa mistään epäsuorasta tai välillisestä vahingosta taikka vahingosta, joka on aiheutunut esitettyjen tietojen tai aineiston käytöstä.

Keksintösäätiön sivuilla on linkkejä kolmansien osapuolten www-sivuille. Keksintösäätiö ei vastaa kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta tai palvelusta. Kirjoittautuminen näille sivuille tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa keksinnön kehittämiseen tai Keksintösäätiön palveluihin liittyen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä oman alueesi innovaatioasiantuntijaan, ks. yhteystiedot.