Keksintösäätiö

Uutiset

Yrittäjät ja sijoittajat kohtasivat

Yrittäjät ja sijoittajat kohtasivat

Yinvestin järjestämällä Wave 2017 -seminaarissa toukokuun alussa palkittiin innovatiivinen yritys 40.000 euron palkinnolla. Palkinnosta kamppaili kaikkiaan viisi finalistia, jotka kaikki pitchasivat tuotteensa ja ideansa kriittiselle joukolle sijoittajia ja innovaatioalan asiantuntijoita.

lue lisää
Karhia voitti 40 000 euroa

Karhia voitti 40 000 euroa

Yinvest, joukkorahoituspalvelu Invesdor ja Keksintösäätiö järjestivät yhteistyössä Wave-sijoitusristeilyn, jonka tavoitteena oli ratkoa kasvuyritysten alkuvaiheen rahoitusongelmia uudella konseptilla. Yinvest oli valinnut karsinnan kautta mukaan rahoitusta hakevia yrityksiä, joiden pitchauksia osallistujat pääsivät arvioimaan. Yinvest oli lupautunut tekemään vähintään 40 000 euron sijoituksen yhteen yrityksistä.

lue lisää

Ahaa-elämyksiä

WAVE-sijoitusristeilyn intensiivisen 22-tuntisen tapahtuman aikana yritykset hakivat rahoitusta, sparraajia ja uusia kontakteja oman kasvavan liiketoimintansa tueksi. Seminaari järjestettiin toukokuun alussa Silja Europalla.

lue lisää
Pyöreän pöydän ritarit

Pyöreän pöydän ritarit

Toukokuun alussa Yinvestin yhdessä Keksintösäätiön ja Invesdorin kanssa järjesteämä Wave-sijoitusristeily oli sijoittamisesta kiinnostuneille uudenlainen, rento ympäristö tavata yrittäjiä henkilökohtaisesti ja mahdollisuus tutustua alkuvaiheen liiketoimintaan. Yinvest valitsi karsinnan kautta mukaan rahoitusta hakevat yritykset, joiden pitchauksia osallistujat pääsivät arvioimaan.

lue lisää
Muovi korvautuu puulla

Muovi korvautuu puulla

Maailman henkisen omaisuuden päivää vietettiin Helsingin kaupungintalolla 26. Huhtikuuta 2017. Tapahtuman teemana oli Innovoimalla laatua elämään. Suomen tapahtuma on osa WIPO:n (World Intellectual Property Organization) maailmanlaajuista juhlapäivää ja Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

lue lisää

Keksintösäätiö Twitterissä

17.03.2017 07:39
Katalyyttirahoituskierros käynnissä. Hakuaikaa 9.4 asti.
https://t.co/8NEwPB2tAi
20.10.2016 09:13
#innovaatioseteli on helppo saada ja sitä on helppo hakea. Lue lisää: https://t.co/lfocFLojPY #keksintösäätiö

Keksintöuutiset

Tästä löydät Googlen hakusanoilla Keksijä ja Keksintö kulloinkin tuoreimmat suomenkieliset hakutulokset juuri Sinulle räätälöitynä. Kokeile usein ja ylläty!

Näytä viimeisimmät keksintöuutiset ajalta vrk | viikko | kuukausi

Share This