Apu+Raha  = apua ja rahoitusta keksintöaihioiden ja innovaatioideoiden kehittämiseen

Keksintösäätiön Apu+Raha  -palvelu on osa Ideajalostamo  -kokonaisuuden toimintaa. Palvelun avulla vahvistetaan suomalaista keksintötoimintaa tarjoamalla keksijöille  ja innovaattoreille tukea ja rahoitusta heidän keksintöprojektiensa kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Palvelu yhdistää asiantuntevan arvioinnin ja neuvonnan, sekä rahoituksen.

Apu+Raha  -palvelun kohderyhmät ovat suomalaiset yksityishenkilöt ja pienet yritykset, jotka tavoittelevat uuden keksintö- tai innovaatioaihionsa työstämistä kohti toteutusta ja kaupallaista menestystä. Olennaista on, että hakija pyrkii keksintönsä tai innovaationsa avulla synnyttämään taloudellista toimintaa. Apu+Raha  -palvelu soveltuu parhaiten hankkeisiin, jossa idean esittäjällä on selkeä kehittämistavoite sekä tahto idean kaupallistamiseen.

Apu+Raha  -palvelusta voit lukea lisää täältä.

Ilmoittaudu asiantuntijaksi

Ideajalostamo  ja Apu+Raha  -palveluihin haetaan mukaan asiantuntijoita. Oletko kiinnostunut osallistumaan uusien innovaatioiden ja keksintöjen arviointiin, sparraukseen ja tukemiseen? Lue tästä lisää ja ilmoittaudu asiantuntijaksi.