Grafituki

Keksintösäätiön Ideajalostamo  tarjoaa viestintää tuottavan Grafituki  -palvelun keksijöiden ja innovaattoreiden käyttöön

Grafituki  -palvelun muodostavat viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaiset, jotka ihan konkreettisesti auttavat keksijöitä tekemään parempaa viestintää. Tiimin palvelua voi käyttää vaikkapa visuaaliseen suunnitteluun ja tekemiseen, tai viestinnän sisällön rakentamiseen. 

Viestintäpalvelun käyttö on asiakkaille maksutonta. Tarjolla ei ole rajatonta resurssia, vaan Grafituki  -palveluita rajoitetaan n. 15-30 työtuntiin. Ihan mitä tahansa ei siis pystytä ilmaiseksi tuottamaan. Tuloksena voi kuitenkin syntyä vaikkapa idean tai keksinnön uudet esittelykalvot, sosiaalisen median julkaisu, logo, infograafi, roll-up tai laskeutumissivu (landing page). Tuotevalokuvausta emme kuitenkaan pysty tarjoamaan.

Grafituki  -palvelua tarjotaan kaikille keksijöille, innovaattoreille ja pk-yrittäjille. Mieti, millaista apua haluaisit viestinnän ja graafisen suunnittelun osaajilta. Täytä hakemus ja kerro  vapaamuotoisesti idea/keksintö sekä siihen liittyvät suunnitelmat ja tarpeet. Mitään salassapidettävää ei hakemuslomakkeelle tarvitse eikä pidä kirjoittaa. Pyri kuvaamaan konkreettisesti, mitä odotat saavasi palvelulta. 

Kaikki Keksintösäätiön henkilöt, jotka osallistuvat hakemusten käsittelyyn tai palvelun tuottamiseen ovat sitoutuneet luottamuksellisuuteen ja salassapitoon. Työsopimuksissamme on luottamuksellisuuspykälä, joka määrää pitämään salassa ja olemaan hyödyntämättä muuhun kuin tähän tehtävään asiakkaalta saatuja tietoja. Salassapitovelvoite jatkuu myös työsuhteen päättymisen jälkeen. 

Myönteisen päätöksen saaneiden asiakkaiden kanssa pidetään aloituspalaveri, jossa määritetään yhdessä työn tavoitteet ja aikataulu. 

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Toimitusehdot

Keksintösäätiön Grafituki-palvelua käyttäneet:

Paperharju, Kymen innovaatioyhdistys ry, Intellisys Oy, SamadhiPets/Alapurentaruokakuppi, Lenax/Projix, Sidebay/Train’n’treat, Sauninto Oy/Löylyrasia, Tmi Tuomas Tonteri, Firesea equipment Oy/Sammutusjärjestelmä, Juha Karppinen/Ilmari auton renkaiden vaihtoavustin, Marko Altonen/GNips, Eero Lumme, AV-Moto Oy/Telikärry