Aiesopimus vai kehittämishanke?

Tavoitteenamme on toteuttaa ja tuottaa Suomen kansalliseen innovaatiojärjestelmään uusi palvelu, Ideajalostamo™. Tämä tulee tehostamaan ja helpottamaan innovaatioiden menestystä ja kaupallista hyödyntämistä. 

Tavoitteen saavuttamiseksi rakennamme kumppaniverkostoa. Kumppaniverkostoon kuuluu jo yli 60 kumppania. Kaikki kumppanuudet ovat arvokkaita ja tärkeitä. Kumppanihakemuksen voi jättää Keksintösäätiön kotisivuilla (https://www.keksintosaatio.fi/ideajalostamo/kumppanuus/). 

Aiesopimus on tahdonilmaus

 

Aiesopimus ja hankeet ovat kaksi eri asiaa. Aiesopimuksella luodaan puitteet vuorovaikutukseen Keksintösäätiön ja aiesopimuskumppanin välille. Keksintösäätiö tiedottaa ja pyytää ehdotuksia ja näkemyksiä kehittämistarpeiksi. Kumppaneilla on mahdollisuus tuottaa sisältöä materiaalipankkiin idean ja innovaation kehittämiseen (muun muassa tietoa, case-tapauksia, työkaluja ja parhaita käytäntöjä). Ehdotuksia ja ideoita voi lähettää viestintätiimille, joka lähtee kanssanne toteuttamaan ideaa. Viestintätiimin tavoitatte osoitteesta viestinta@keksintosaatio.fi

 

Hankkeilla konkretiaa

 

Ideajalostamo rakentuu hankkeiden avulla (https://www.keksintosaatio.fi/hankkeet/).  Hankkeet ovat tyypillisesti alueellisia kehityshankkeita, joissa on mukana alueen innovaatiokehittäjät. Aiesopimuskumppaneita rohkaistaan kehittämään, käynnistämään, osallistumaan ja tukemaan hankkeita. Osallistuminen voi tarkoittaa tulemista mukaan hanketoteuttajana tai hankkeen tukemista omalla toiminnalla. Ilman hankkeita Ideajalostamo-palvelun toteuttaminen ei ole mahdollista. Mikäli alueellasi  toimiva  innovaatiokehittäjä pyytää apuasi, toivomme  myönteistä suhtautumista. 

 

Keksintösäätiö

14.03.2024

Muut Artikkelit

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa juhlittiin 22.3.2024. Keksintösäätiö palkitsi kaikkien Apu+Raha™ -saajien puolesta yhden kunniakirjalla...