Innovaatiot esiin

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä.

Sarjoja on kolme: yrityssarja, joka on kaikille avoin, yhteiskunta sarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja Start-Up sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start-Up genrelle. Start-Up sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Hakemuksen voi tehdä www.tuottavaidea.fi/hakemus  -sivulla ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 31.3.2019 mennessä.

Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat. Alueelliset voittajat selviävät huhti-toukokuussa pidettävässä palkintotilaisuudessa. Tämän jälkeen kansallinen tuomaristo valitsee alueiden voittajista kansalliset voittajat. Kansalliset voittajat julkaistaan 29.5.2019. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa ja kertomaan omasta, voittaneesta tuottavasta ideasta medialle. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle.

Lisätietoja kilpailusta antaa Tuottava Idean kansalliseen kilpailupäällikkö Paula Pihlajamaa, paula.pihlajamaa(at)jci.fi, 044-5190885.

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saa ansaitsemansa huomion!

Kirjoittanut Keksintösäätiö

12.03.2019

Muut Artikkelit