Innovatiiviset yritykset nyt mukaan Teknologiamessuille

Kilpailuun tulee ilmoittautua 08.09.2019 mennessä ja messuille 15.10.2019 mennessä. Messukeskus ja Kymen Innovaatioyhdistys ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa myös pidempään toimineiden innovatiivisten yritysten osallistumisen keksintöalueella messuille edullisesti hintaan 990+alv.

 

Avaa esite (pdf)

Startup-yritykset mukaan Teknologiamessuille ilmaiseksi

Onko startup-yrityksesi siinä vaiheessa, että tarvitset asiakkaita, kauppaa, kontaktiverkostoa ja yhteistyökumppaneita? Messukeskus yhdessä NewCo YritysHelsingin kanssa ovat luoneet sinun tarpeitasi silmällä pitäen ammattimessuille alueet, joissa saavutat tavoitteesi. Hae mukaan messuille!

Osallistuminen 05-07.11.2019 Helsingin messukeskuksessa sisältää paikan Startup-alueelta (seinät, matto, valaistus, baaripöytä ja kaksi tuolia), mahdollisuuden tuoda omaa esittelymateriaalia ja näkyvyyden tapahtuman markkinointikanavissa. Hakijoista valitaan tapahtumaan sopivat startupit. Hakijayrityksen ikä tulee olla alle 5 v.

Osallistuminen messuille on valituille startupeille maksutonta, hae mukaan viimeistään 15.10.2019 mennessä ja muista lisätä tunnus kymeninno heti yrityksen nimen jälkeen. Lisätietoja: hanna.koskela(at)messukeskus.com, gianluca.cioletti(at)hel.fi

Ilmoittautuminen.

Lataa esite: Startup-yritykset mukaan Teknologiamessuille ilmaiseksi (pdf)

Päätapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan  Startup-alueen osastomalli (pdf).

Teknologia 19 startup-kilpailu

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Fibanin (Finnish Business Angels Network) kanssa.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 08.09. saakka. Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5-7 parasta ideaa tai ratkaisua messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun.

Ilmoittaudu kilpailuun tästä. Muista lisätä tunnus kymeninno heti yrityksen nimen jälkeen

Kymen Innovaatioyhdistys ry on Teknologia 19 Messujen yhteistyökumppani messujen markkinoinnissa.

Lisätietoja:
Markku Merovuo,
puh.joht. Kymen Innovaatioyhdistys ry,
kymeninno.fi
markku.merovuo(at)gmail.com
puh. 044-333 1891

Kirjoittanut Keksintösäätiö

21.08.2019

Muut Artikkelit