Junction 2022: Keksintösäätiön haaste on Ideajalostamo

Suomi tunnetaan kekseliäisyydestä, luovuudesta ja ongelmanratkaisukyvystä. Suomalaiset keksijät sijoittuvat korkealle globaaleissa patenttihakemuksissa ja suurilla yrityksillä on maailmanluokan T&K-hallinta ja -prosessit.

Yrittäjillä ja keksijöillä on paljon innovatiivisia ideoita ja keksintöjen aihioita. Heillä on kuitenkin vaikeuksia saada nämä uudet ideat eloon ja kehittää varhaisen vaiheen keksintöjään markkinoitaviksi ja menestyneiksi innovaatioiksi.

Ongelman ratkaisemiseksi Keksintösäätiö rakentaa maanlaajuista verkostoa eri alojen asiantuntijoista arvioimaan, sparraamaan ja tukemaan yrittäjiä ja keksijöitä heidän hankkeissaan. Ideajalostamo sitoo nämä asiantuntijat ja innovaatiotukiorganisaatiot. Tämä verkosto vaatii verkkoalustan helpottaakseen toimintaansa. Keksintösäätiö haluaa nyt suunnitella ja rakentaa tuon alustan.

Tarvitsemme uusia innovatiivisia valmiita ideoita ja konsepteja alustan toiminnasta. Tämä haaste on avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Palkintorahaa jaetaan 1800 euroa.

Hae mukaan täältä: https://junction.link/J22

Kirjoittanut Keksintösäätiö

14.10.2022

Muut Artikkelit