Keksimistä innostuneesti ja järjestelmällisesti – Into Academy

Keksintösäätiön katalyyttirahoitusta saaneen Into Academyn liikeideana on tuottaa opetus-, koulutus- ja valmentamistoimintaa keksimistaitojen opettamiseksi. Into Academy hyödyntää opetuksessaan muun muassa TRIZ-ongelmanratkaisumetodia, BRIIM-aivovalmennusta, improharjoituksia, patentti- ja media-analytiikkatyökaluja sekä aivotutkimuksen viimeisintä tietämystä. Kohdeyleisö on laaja, sillä keksimistaidoista on hyötyä ja hupia kenelle hyvänsä – esikoululaisesta senioriin.

”Aito keksijäkokemus” -oppikirja on saanut Opetushallituksen hyväksynnän

Into Academy järjestää syksyllä 2017 yläastelaisten Keksimiskurssin. Kymmenen viikon kurssi pidetään pääkaupunkiseudulla ja siinä sovelletaan Nisse Suutarisen ja Tarna Kanniston kirjoittamaa 80-sivuista ”Aito keksijäkokemus” -oppikirjaa, joka on saanut Opetushallituksen hyväksynnän.

Keksimiskurssin 13-16 -vuotiaat osallistujat saavat arvokkaita tietoja ja taitoja, joista heille on hyötyä koko loppuelämän. Taitoihin sisältyy menetelmiä, joiden avulla he pystyvät entistä taitavammin muun muassa luomaan uusia ideoita, kehittämään niitä yhteistyössä muiden kanssa, suorittamaan tiedonhakua, arvioimaan ideoiden hyödyllisyyttä ja viemään keksimisprosessia pitkäjänteisesti eteenpäin – läpi useiden erilaisten askelien – kohti aivan ennalta arvaamatonta ja samalla hyödyllistä lopputulosta.

Into Academyn perustajat Nisse Suutarinen, Reidar Wasenius, Aino Koivukunnas ja Pekko Lindblom toteavat:

– Emme ole perinteinen teknologia-startup, vaan liiketoimintaa ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta yhdistävä impact company. Erikoistumme koulutusratkaisuihin ja oppimateriaalituotantoon. Tällä hetkellä etsimme pedagogisia osaajia; skaalautuvan bisnesmallin ainekset ovat jo olemassa.

Lisätietoja: www.intoacademy.com

Nisse Suutarinen
Founder & Creative Director
Into Academy
nisse(at)intoacademy.com

Keksintösäätiö

26.06.2017

Muut Artikkelit

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa juhlittiin 22.3.2024. Keksintösäätiö palkitsi kaikkien Apu+Raha™ -saajien puolesta yhden kunniakirjalla...