Maanmittauslaitos etsii LIH-kumppaneita mukaan yhteiselle osastolle Saksaan

Maanmittauslaitos osallistuu Smart Country Convention -tapahtumaan Berliinissä lokakuussa 15.–17.10.2024 ja etsii Location Innovation Hub -partnereita mukaan yhteiselle LIH-osastolle.

 

Tapahtumaan tulee Suomelle oma osasto, jota mainostetaan erikseen vierailijoille suunnatussa markkinointimateriaalissa. Tilaisuuden pääteemat ovat digitaalinen hallinto ja älykaupunki & -alueet. Edellisessä Smart Country Convention -tapahtumassa oli mukana yli 300 näytteilleasettajaa sekä yli 15 000 vierailijaa 20 eri maasta. 

 

Tapahtuman pääorganisoija on Bitkom. Keksintösäätiö on mukana Location Innovation Hub -hankkeessa ja tuottaa siihen business consulting -palveluita. 

 

Osastopaketin early bird -hinta on 6850 € + alv. Hinta jaetaan osallistujien kesken, eli lopullinen hinta riippuu siitä, montako osallistujaa on lähdössä mukaan. Osastopaketti sisältää esimerkiksi oman esittelypisteen logolla ja mediapaketin.

 

Lisätietoa: antti.jakobsson@maanmittauslaitos.fi, ja kysy lisää. Ota yhteyttä 15. helmikuuta mennessä, jotta Maanmittauslaitos tietää kiinnostuneiden alustavan määrän. Sitovat ilmoittautumiset tehdään myöhemmin.

Keksintösäätiö

08.02.2024

Muut Artikkelit