Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto – Keksintöjen ammattilainen

Kouluttaudu keksintö- ja innovaatioalan asiantuntijaksi. Kulmakivenä Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto – Keksintöjen ammattilainen -koulutuksessa on oma keksintösi tai kehittämisideasi, jota viet eteenpäin koulutuksen aikana. Koulutuksessa opit miten kaupallistat keksintösi innovaatioksi ja suojaat keksintösi. Saat myös arvokasta tietoa rahoituksen sekä yritystukien hakemisesta. Koulutuksen jälkeen sinulla on kattava osaaminen ja valikoima työkaluja, joilla tuotteistat keksintösi. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammat- titutkinto, josta saat Opetushallituksen myöntämän virallisen tutkinto- todistuksen.

Voit opiskella työn ohessa: intensiiviset koulutuspäivät, opiskelu verk- koympäristössä ja ohjattu työssä oppiminen vuorottelevat. Opiskelun aikana sovellat oppimiasi asioita omiin kehittämishankkeisiisi ja näin oppimisprosessi nivoutuu tiiviisti päivittäiseen työhösi.

HINTA

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 €. Jos olet yrittäjä, hinta valtion tukemana on 400 €. Kysy myös oppiso- pimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verk- ko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi. Koulutukseen voi ilmoittautua 24.10 asti.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Keksintösäätiön kanssa

TUTUSTU TARKEMMIN JA ILMOITTAUDU: RASTOR.FI

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto – Keksintöjen ammattilainen -esite (Lataa pdf)

 

 

Keksintösäätiö

21.06.2018

Muut Artikkelit

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa juhlittiin 22.3.2024. Keksintösäätiö palkitsi kaikkien Apu+Raha™ -saajien puolesta yhden kunniakirjalla...