World IP Day – Maailman henkisen omaisuuden päivä 2021

Juhlistamme tänä vuonna kansainvälistä Maailman henkisen omaisuuden päivää 26.4.2021 klo 9.30 – 15.45 virtuaalitapahtuman muodossa.

World IP Day on Maailman henkisen omaisuuden järjestön WIPOn juhlapäivä, jota vietetään maailmanlaajuisesti 26. huhtikuuta. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta aineettoman omaisuuden (IP) merkityksestä innovaatioiden ja luovuuden edistämisessä.

Tänä vuonna päivän teemana on ”IP and SMEs – Taking your ideas to market”. Tapahtuman ohjelmassa on tarjolla mielenkiintoisia yritystarinoita, tietoa innovaatiotoimintaa edistävistä hankkeista ja palveluista sekä elinkeinoelämän ja keksijäjärjestöjen puheenvuoroja. Tapahtuman avaa PRH:n pääjohtaja Antti Riivari.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla. Tapahtuma on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikkien järjestäjien puolesta

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS

Maailman henkisen omaisuuden päivän Suomen tapahtuman järjestävät yhteystyössä IPR University Center, Patentti- ja rekisterihallitus, Suomen Yrittäjät, Keksintösäätiö, Suomalaisten Keksijöiden Tukiyhdistys ja Tukisäätiö, suomalaisten naiskeksijöiden yhdistys Quin Suomi ry sekä Suomen Keksijäin Keskusliitto.

Keksintösäätiö

14.04.2021

Muut Artikkelit

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa vietettiin 22.3.

IPR Gaalaa juhlittiin 22.3.2024. Keksintösäätiö palkitsi kaikkien Apu+Raha™ -saajien puolesta yhden kunniakirjalla...