Karhia voitti 40 000 euroa

Palkinnon sai Karhia Innovations Oy maailman ensimmäisellä nyppivällä trimmerillä, ”jotta kaikilla koirilla olisi siisti olla”, kuten Karhian slogan kuuluu.

Karhian trimmeri matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan tuoreen karvan joukosta. Laitetta käytetään imuriin kytkettynä. Karhian laitteella trimmaus on kolme kertaa nopeampaa, trimmausjälki on tasainen ja kädelle kohdistuu pienempi rasitus.

Trimmatessa koira pysyy rauhallisena ja nautiskelee.

Karhian mukaan tuotteen markkinapotentiaali on globaali. Yhtiö laskee, että 15 prosenttia koirista on nypittävää rotua eli karkeakarvaisia, joten Euroopassa on vähintään 12 miljoonaa koiraa, jota nyt nypitään käsin.

Y-invest

Y-invest on osakeyhtiömuotoinen yksityinen sijoitusyhtiö. Osakekannan omistaa 43 yksityishenkilöä. Tavoitteenamme on kehittää suomalaista kasvuyrittäjyyttä.

Y-invest sijoittaa kerran vuodessa vähintään 40 000 euroa yhteen alkavaan tai toimivaan kasvuyhtiöön, jolla on vahva halu kasvaa ja kehittyä. Y-invest seuraa, sparraa ja tukee sijoituskohteitaan, sekä tuo sijoittajien, eri alojen ammattilaisten osaamisen ja verkostot liiketoiminnan tueksi.

Keksintösäätiö

26.05.2017

Muut Artikkelit