Katalyyttirahoituksen hakuaikaa jatkettiin lokakuun loppuun

Katalyyttirahoitusta myönnetään käynnistysavustuksina keksintötoimintaa edistäville hankkeille, joissa on valmiina relevantti tavoite, toteuttava tiimi ja oma rahoitus tai vastaava panostus. Hakija voi olla esimerkiksi yritys, yhdistys, henkilö tai julkinen toimija. Yksittäisiä keksintöjä ei kuitenkaan rahoiteta.

Rahoitushakemuksilla on vuoden 2018 aikana yksi hakukierros 1.8.2018 alkaen ja 31.10.2018 (HUOM! Hakuaikaa jatkettu) päättyen.

Lue lisätietoja ja täytä hakulomake täältä

Uusi strategia

Keksintösäätiön toiminnan lähtökohdat ja tavoitteet on uusittu. Katalyyttirahoitus on merkittävä osa Keksintösäätiön uudistumista. Säätiö panostaa keksijöiden osaamisen ja toimintaedellytyksien kehittämiseen. Säätiö ei tue suoraan yksittäistä keksintöä tai keksijää vaan laaja- ja pitkävaikutteisia hankkeita.

Esimerkkejä keksintötoimintaa edistävistä hankkeista ovat keksijäpainotteinen erikoisammattitutkinto, keksijäystävällinen IPR-oppimisalusta, protopaja, Keksimisen ekosysteemi, Keksintö-Sampo ja Sunny Hours Inventing Academy, joita on esitelty säätiön uutissivuilla.

Lisätietoja:
Timo Nyberg
Keksintösäätiön katalyyttirahoitus
hakemukset(at)keksintösäätiö.fi
Puh. 0505604438

Keksintösäätiö

25.09.2018

Muut Artikkelit