Kesäterveiset ja kiitokset

Kevät on ollut merkittävän muutoksen aikaa. Säätiön uusi hallitus on ottanut aktiivisesti tilannetta haltuunsa ja verkostoituu taustatoimijoiden kanssa. Jo tässä vaiheessa haluan kiittää hallitusta ja yhteistyökumppaneita onnistuneista toimenpiteistä ja tilaisuuksista!

Vaikka myös keksijät viettävät perinteiseen suomalaiseen tapaan kesälomaa ja lataavat akkujaan, tulevat aivot varmaan työskentelemään herkeämättä keksintöjen ja keksijöiden asioiden kanssa. Tästä voi syntyä vaikka mitä, mutta osa on toivottavasti myös niitä kevyempiä ns. saunailtakeksintöjä☺

Muutama sana kuitenkin syksystä ja jatkosta. Tässä pari tärkeintä hanketta:

Syksyllä on vuoden 2018 katalyyttirahoituksen haku. Hakemukset on jätettävä viimeistään 15.9, ja rahoitusta voi hakea hankkeille, jotka edistävät laajasti keksijöiden asiaa ja keksimistä Suomessa. Toivottavasti saamme paljon hyviä hakemuksia.

Reinventing Tuoteväylä. Tarvitaan maakunnallinen / alueellinen pilotti, jossa kokeillaan uutta keksijöiden neuvonta- ja tukijärjestelmää. Kaakkois-Suomi on jo osoittanut aloitteellisuutta ja kehityshalua.

Keksijöiden ja edunvalvojien kuulemisen systematisoiminen, työnimenä Inventor’s Club. Tällä on tarkoitus luoda jatkuva yhteys keksijöihin.

Lomien jälkeen säätiön hallitus kokoontuu myös pohtimaan tulevaisuutta keskittyen erityisesti tulevan rahoituksen järjestämiseen.

Ladatkaa nyt akut ja valmistautukaa aktiiviseen syksyyn, keksijäväki!
Hyvää kesää!

Urho Ilmonen
Hallituksen puolesta

PS: Jälleen kerran, satoi tai paistoi, Keksintökeidas on aina auki. Unohtakaa hetkeksi dekkarit ja käykää katsomassa keskustelut.

Keksintösäätiö

20.06.2018

Muut Artikkelit