Lemmikkibisnekseen 40 000 euroa

Yinvest sijoittaa yhtiöön, jolla on vahva halu kasvaa ja kehittyä. Yhtiö seuraa, sparraa ja tukee sijoituskohteitaan.

FinNeron toimitusjohtaja Tarja Keen näkee lemmikkien tarvikkeiden markkinat todella isoina. – Tuotteemme tuovat raikasta ja tyylikästä vaihtelua olemassa olevaan tarjontaan. Seuraamme trendejä maailmalla ja pystymme reagoimaan nopeasti uusiin tuuliin.

– Teemme myös asiakkaiden tilaustöitä ja korvaamatonta yhteistyötä kauppiaiden kanssa, kuuntelemme heidän toiveitaan siitä, mitä asiakkaat haluavat. Pyrimme tarjoamaan markkinoille innovatiivisia ratkaisuja, joita kukaan muu ei tee. Muutama idea on nytkin kehitteillä, Tarja Keen sanoo.

Design välttämätöntä

Hän pitää suomalaista designia, tuotteiden pehmeyttä ja värikkyyttä, käytännöllisyyttä ja ergonomisuutta yhtiönsä valtteina.

Kilpailu markkinoilla on Keenin mukaan kovaa, vaihtoehtoja on paljon.

– Valmistuksemme on kuitenkin erilaista kuin muiden, ja panostamme omaan brändiin. Tuotteittemme kiinnostavuus ulkomailla on vahvempi kuin Suomessa.

Yhtiö sai aikanaan Keenin mukaan ns. lentävän lähdön.

– Myyntikanavien aukaiseminen ulkomaille on kuitenkin ollut kovan työn takana. Alusta alkaen lähdimme hakemaan isompaa myyntiä ulkomailta. Euromääräisesti pienikatteisia tuotteita on myytävä määrällisesti niin paljon, että toiminta on kannattavaa. Varmasti meillä on sama ikuinen ongelma kuin monilla pienyrittäjillä eli ajan riittämättömyys. Miettimistä aiheuttaa myös järkevän varaston ylläpitäminen kassavirran kannalta.

FinNeron tuotesuunnittelusta vastaa Tuula Pekkala, joka myös on yhtiön omistaja.

 

Juoksuhousut kovaan menoon.

Yhtiöllä on oma tuotesuunnittelu. Nämä liivivaljaat on Ratian toimiston suunnittelemat.

Keksintösäätiö

12.06.2018

Muut Artikkelit