Maksuton viestintäpalvelu keksijöiden, innovaattoreiden ja pk-yritysten käyttöön

Keksintösäätiön Ideajalostamo tuo saataville uuden palvelun joka auttaa idean ja keksinnön esittelymateriaalien tuottamisessa. 

Keksintösäätiö käynnistää graafista ja viestintämateriaalia tuottavan Grafituki-palvelun. Palvelu on tarkoitettu keksijöiden, innovaattoreiden ja pk-yritysten käyttöön ja on sen käyttäjille maksuton. 

Grafituki-palvelu korjaa puutteen, joka on hyvin monella keksijällä, innovaattorilla ja pk-yrittäjällä. Omasta ideasta tai innovaatiosta ei osata kertoa riittävän selkeästi niin, että viesti menisi perille ja asiakas, rahoittaja tai kumppaniyritys saisi hyvän käsityksen esitetystä asiasta.  

– Monilta keksijöiltä puuttuu ideansa dokumentointi, jonka avulla sitä voisi paremmin esitellä. Pelkästään puhumalla asiaa ei kuitenkaan voi edistää, joten esittelykalvoja, nettisivuja ja dokumentaatiota on tehtävä. Mutta sen tekeminen ei sitten olekaan enää ihan lasten leikkiä, ja vaatii hyvin paljon työtä ja taitoa, kertoo kokemuksistaan Keksintösäätiön puheenjohtaja Juhani Talvela.  

Grafituki-palvelun tuottavat Keksintösäätiön viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaiset, jotka konkreettisesti auttavat asiakkaitaan tuottamaan parempaa viestintää. Palvelun sisältö riippuu asiakkaan tarpeesta, ja voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti. Se voi olla vaikkapa visuaalista suunnittelua, grafiikan tuottamista, mediatiedotteita, nettisivujen suunnittelua ym.  

Tarjolla ei kuitenkaan ole rajatonta resurssia. Tekemistä pitää siis rajoittaa ja se tapahtuu ensisijaisesti saatujen hakemusten arvioinnilla. Parhaat hakemukset hyväksytään ja työ tehdään näiden asiakkaiden konkreettisten tarpeiden pohjalta. Keksintösäätiö tarjoaa palvelun edistääkseen keksijöiden ja innovaattoreiden, sekä vähillä resursseilla toimivien pk-yritysten työtä ja toimintaa. Pyrimme tällä palvelulla helpottamaan graafisen viestintämateriaalin tuottamista ja viestinnän tekemistä. 

Grafituki-palvelu kytkeytyy Keksintösäätiössä kehitystyön alla olevaan Ideajalostamo-palveluun. Ideajalostamosta kaavaillaan seuraavaa suurta innovaatiota Suomen Innovaatiojärjestelmään. 

Lue palvelusta lisää   

Hae Grafituki-palvelua

Keksintösäätiö käsittelee saadut hakemukset ja ilmoittaa päätökset kahden viikon kuluessa hakemuksesta.

Keksintösäätiö

16.09.2022

Muut Artikkelit