Ideas Powered for Business SME Fund 2023 – haku on auki!

Ideas Powered for Business Pk-yritysrahasto 2023 on nyt avoin hakemuksille. Se on avustusohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa Euroopan unionissa pieniä ja keskisuuria yrityksiä suojaamaan immateriaalioikeuksiaan ja välttämään ainutlaatuisten ideoidensa käyttöä ilman lupaa. Pk-yritysrahasto on Euroopan komission aloite, jonka toteutuksesta vastaa Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO). Taloudellista tukea tarjotaan Pk-yritysrahaston kautta arvoseteleinä, jotka kattavat erilaisia maksuja, palveluita ja immateriaalioikeuksia, kuten tavaramerkkejä ja malleja.

 

Pk-yrityksillä on mahdollisuus hyötyä nyt kahdesta setelistä:

Arvoseteli 1: 90 % hyvitystä IP Scan -palveluista eli IP esikartoituksesta, asiantuntijaneuvoista ja -opastuksista IP-strategiaasi varten. Palvelun tuottavat PRH:n hyväksymät asiantuntijat. Hyvitystä jopa 1 350 €.

Arvoseteli 2: 75 % hyvitystä tavaramerkin ja mallin perushakemusmaksuista EU:n tasolla, 50 % hyvitys EU:n ulkopuolisten tavaramerkkien ja mallien perushakemusmaksuista. Hyvitystä jopa 1 000 €.

Ohjelma on käynnissä 23.1.–8.12.2023.

 

Hakijoiden on oltava sijoittautuneet EU:hun ja täytettävä EU:n suosituksessa määritellyn virallisen EU:n pk-yrityksen määritelmän kriteerit. Katso lisätietoja täältä.

Hakemuksen voi toimittaa yrityksen omistaja, työntekijä tai yrityksen puolesta toimiva valtuutettu edustaja. Avustukset myönnetään pk-yritykselle, ja korvaus siirretään aina suoraan pk-yrityksen pankkitilille.

Huomioi, että avustukset myönnetään saapumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://euipo.europa.eu/ohimportal/en/web/guest/-/news/sme-fund-2023-call-for-applications-is-open-1

Keksintösäätiö

25.01.2023

Muut Artikkelit